Kayaveda – Kirsten Drooger

Kirsten_06Kayaveda is de praktijk van Kirsten Drooger in Nederhorst den Berg. Kirsten heeft hier haar liefde, kennis en kunde voor yoga en ayurveda samengebracht, om de natuurlijke harmonie die deze disciplines voorstaan te delen met haar medemens. Het is Kirsten’s streven mensen te verrijken met zelfinzicht en gezondheid. Ze helpt je bij het herstellen van je innerlijke balans voor een fijner, leuker en lichter leven. Want uiteindelijk is je lichaam je tempel; is je lichaam je thuis. Wat fijner dan er licht in te leven?

Kirsten Drooger is een gediplomeerd, gepassioneerd en ervaren yogadocent en ayurvedisch therapeut. Sinds 2007 geeft zij lessen, workshops en consulten in binnen- en buitenland. Zij heeft verschillende yoga-opleidingen en workshops gevolgd, o.a. bij haar favorieten: Dona Holleman, Shakti Mhi, Orit Sen Gupta en Sarah Powers. Kirsten geeft hatha, yin en restorative yoga en combineert haar kennis van al deze stijlen in haar ayurvedische yogalessen. Yoga voor Kirsten betekent rust en vrijheid, kracht en stabiliteit, flexibiliteit en balans. Haar opleiding tot ayurvedisch therapeut volgde Kirsten aan de Academy for Ayurvedic Studies in Amsterdam. Haar motivatie: om het lichaam op een nog dieper niveau leren kennen en te kunnen begeleiden in heling vanuit disbalans. Kirsten heeft tevens tot specialisatie het begeleiden van vrouwen in hun zwangerschap met yoga, massage en ayurveda. Haar eigen zwangerschap en een opleiding tot perinatal yoga teacher bij Birthlight waren hiervoor grote inspiratiebronnen.

Kirsten biedt met Kayaveda yogalessen, ayurvedische consulten en massage behandelingen in een lichte studioruimte omringt door landelijk groen. Het is hier heerlijk rustig, sfeervol en intiem (maximaal 8 studenten per yogales). Kom gerust eens langs voor een proefles of oriƫnterend consult en geniet na met een kop heerlijke kruidenthee. Welkom!