Zwangerschapsmassage

Het is heerlijk te mogen ontvangen en ontspannen tijdens je zwangerschap, de periode dat je je kindje in je draagt. Het bevordert je lichamelijk, mentaal en emotioneel bewustzijn, wat weldadig is voor je eigen zijn maar ook voor dat van je kindje.

Ayurvedische massage tijdens de zwangerschap werkt ondersteunend en harmoniserend. Het ondersteunt de draagkracht van de moeder en geeft rust, ruimte en ontspanning. De ademhaling kan dieper stromen, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd waardoor blokkades opheffen en de organen die onder druk komen te staan door de groeiende baby in de buik, worden ontlast. Een massage biedt dan ook direct verlichting bij eventuele zwangerschapsklachten als oedeem, onderrugpijn en bekkeninstabiliteit.

Ayurvedische_kruidenDoor het gebruik van heilzame kruidenoliën speciaal samengesteld voor de zwangerschap en afgestemd op jouw unieke lichaamstype worden de huid en onderliggende weefsels gevoedt, wat de elasticiteit en flexibiliteit van deze weefsels bevordert en daarmee de kans op zwangerschapsstriemen aanzienlijk vermindert, of het herstel hiervan bevorderd.

Ook als je geen klachten hebt werkt een massage tijdens de zwangerschap heerlijk ontspannend.

Het verrijkt het contact tussen moeder en baby omdat je in de diepe rust bewuster kunt waarnemen en ‘voelen’. Babies reageren vaak op de warme bewegende handen, gaan ertegen aan liggen of bewegen mee.

Ayurvedische massage is uitermate geschikt tijdens de zwangerschap vanaf het tweede trimester.

Je buik wordt alleen in overleg aangeraakt en vanaf de 8ste maand niet gemasseerd maar alleen ingeolied.

Massages en prijzen:

Ayurvedische zwangerschapsmassage € 85,-
-