Zwangerschapsyoga

De wekelijkse zwangerschapsyogales is voor veel moeders een rustpunt in drukke tijden. Regelmatig yoga beoefenen voorkomt of vermindert ook veel voorkomende klachten zoals vermoeidheid, rugpijn, hoge of lage bloeddruk en kramp. Door zwangerschapsyoga leer je bewust met alle veranderingen om te gaan en contact te leggen met jezelf en je kindje. De oefeningen die we doen zijn gericht op het soepel en sterk maken van je lichaam zodat je goed voelt tijdens de zwangerschap en als voorbereiding op de bevalling. Door meer in contact te staan met je lichaam groeit je zelfvertrouwen en intuïtie. De ademhalings- en ontspanningsoefeningen helpen bij eventuele stress en zorgelijke gedachten. Ook oefenen we regelmatig specifieke ademhalingsoefeningen en houdingen die van pas komen tijdens de bevalling.

Elke bevalling is een unieke ervaring en daarom is het een uitdaging je daarop voor te bereiden. Door yoga leer je te vertrouwen op je lichaam, je innerlijke kracht en oefen je overgave en ontspanning om de bevalling beter te ondergaan.

De zwangerschapsyoga is geschikt voor iedere aanstaande moeder, ook als je nog nooit eerder yoga hebt gedaan. Je bent welkom vanaf de 14e week van je zwangerschap.

Lestijden en prijzen

De zwangerschapsyoga is elke dinsdagavond van 20.00 – 21.15 uur bij studio Yoga Me in Hilversum

Je kan een 10-rittenkaart kopen voor 135,- of een 5-rittenkaart voor 70,-. Een losse les en een proefles is 15,-